023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Nieuwe vloer in Hoofddorp kopen?

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u ook een nieuwe vloer kopen? Of wilt u uw woning en interieur opfrissen door een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloerspecialisten vertellen graag over de mogelijkheden en voor- en nadelen van elke vloer.

Een houten vloer is een uniek en natuurlijk product. Door te kiezen voor een nieuwe houten vloer creëert u sfeer en investeert u in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit een enorm breed assortiment aan houten vloeren en laminaat. Voor elke smaak of interieur hebben we een houtsoort. Naast hout kunt u bij ons ook terecht voor kurk vloeren.

Nieuwe vloer leggen

Wilt u een houten vloer leggen, maar laat u dit toch liever over aan een professional? In Hoofddorp bent u daarvoor bij De vakman aan het juiste adres. Wij hebben ervaren vakmannen in dienst die precies weten hoe ze elke vloer moeten leggen. Wij houden daarmee rekening met toekomstige temperatuurverschillen en luchtvochtigheid. Hiermee voorkomt u dat uw vloer in de toekomst beschadiging oploopt.

Wilt u meer weten over uw vloerspecialist in Hoofddorp? Wilt u een nieuwe vloer kopen of parket laten leggen? Neem dan contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging