085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Hoofddorp
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Hoofddorp?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hoofddorp

Nieuwe vloer in Hoofddorp kopen?

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u ook een nieuwe vloer kopen? Of wilt u uw woning en interieur opfrissen door een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloerspecialisten vertellen graag over de mogelijkheden en voor- en nadelen van elke vloer.

Een houten vloer is een uniek en natuurlijk product. Door te kiezen voor een nieuwe houten vloer creëert u sfeer en investeert u in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit een enorm breed assortiment aan houten vloeren en laminaat. Voor elke smaak of interieur hebben we een houtsoort. Naast hout kunt u bij ons ook terecht voor kurk vloeren.

Nieuwe vloer leggen

Wilt u een houten vloer leggen, maar laat u dit toch liever over aan een professional? In Hoofddorp bent u daarvoor bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Wij hebben ervaren vakmannen in dienst die precies weten hoe ze elke vloer moeten leggen. Wij houden daarmee rekening met toekomstige temperatuurverschillen en luchtvochtigheid. Hiermee voorkomt u dat uw vloer in de toekomst beschadiging oploopt.

Wilt u meer weten over uw vloerspecialist in Hoofddorp? Wilt u een nieuwe vloer kopen of parket laten leggen? Neem dan contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoofddorp en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606