023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Houten vloer in Hoofddorp

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen? Of wilt u een houten vloer laten leggen? Onze vloerspecialisten vertellen u graag alles over houten vloeren.

Bij ons heeft u de keuze uit een breed assortiment aan houtsoorten. Is het voor u lastig om een keuze te maken? Dan helpen onze specialisten u graag een keuze te maken. We houden rekening met uw smaak, uw interieur en de voor- en nadelen van de verschillende soorten hout. Zo weet u waar u aan toe bent.

De voordelen van een houten vloer

Een houten vloer straalt warmte uit. De natuurlijke uitstraling van onze vloeren past bij elk interieur. Een vloer is warmte-isolerend en is altijd uniek. U kan een parketvloer gemakkelijk onderhouden en gaat lang mee. Wilt u ook een houten vloer aanschaffen? Maak gerust een afspraak.

Een houten vloer laten leggen

Het leggen van een houten vloer is niet eenvoudig. Onze vakmannen kunnen uw vloer in Hoofddorp zo leggen dat u geen problemen krijgt wanneer er veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid optreden.

Daarnaast kunnen we uw vloer in verschillende patronen leggen. Deze legpatronen hebben elk een andere uitstraling. Dit maakt uw vloer nog unieker.

Wij adviseren u graag over welke soorten patronen er mogelijk zijn. Samen met u maken we een keuze. Wilt u in Hoofddorp ook een nieuwe houten vloer kopen? Neem dan contact met ons op. Bel ons of vraag gratis een offerte aan.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging