023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Nieuwe parketvloer kopen in Hoofddorp

Gaat u uw huis verbouwen en wilt u een nieuwe parketvloer kopen? Wij hebben veel parketspecialisten in dienst die u graag helpen een keuze te maken. Wij leveren altijd kwaliteit. Ons parket bestaat uit duurzaam hout. Dit is altijd vrij van beschadigingen, ligt egaal, is slijtvast en splintert niet.

Parket is een vloersoort die bestaat uit houten onderdelen. Er bestaat bijvoorbeeld massief parket en lamelparket. Massief parket bestaat uit één stuk hout en is erg duurzaam vanwege de lange levensduur. Lamelparket bestaat uit meerdere lagen hout die dwars op elkaar gelijmd zijn. Deze samenstelling gaat de werking van het hout tegen, waardoor lamelparket bijvoorbeeld geschikt is voor vloerverwarming.

De afwerking van parket

U kunt zelf de keuze maken hoe u uw vloer wilt afwerken. Wij adviseren u hierin graag. Zo kunnen we u vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende afwerkmethoden. U kunt ervoor kiezen om uw parket te lakken, in de was te zetten of te oliën. Elke methode heeft een ander eindresultaat. Indien gewenst leggen wij de vloer voor u.

Wilt u een nieuwe parketvloer kopen of een parketvloer leggen in Hoofddorp? Vraag dan onze gratis offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. U kunt ook meteen een afspraak maken door ons te bellen.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging