023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Vloer lakken?

Lak is een bijzonder middel dat uw vloer tegen vuil, vocht en andere oorzaken van schade beschermt. Heeft u een nieuwe vloer die gelakt moet worden of is uw gelakte vloer beschadigd of op bepaalde plekken versleten? De vakman bekijkt samen met u de beste opties voor uw vloer.

Een vloer lakken vergt enige handigheid. Na het schuren van de vloer kan de vloer in de lak worden gezet. De lak moet gelijkmatig over de vloer verdeeld worden en goed uitharden.

De voordelen van parketlak

Waarom zou u uw vloer laten lakken? Veel mensen denken dat lak een glanzend effect heeft. Tegenwoordig zijn er echter matte lakken op de markt die, net als olie, een mooi mat effect geven. Naast de uitstraling is de bescherming die lak biedt een reden om voor lak te kiezen. Lak blijft op het hout liggen en biedt dus een goede beschermlaag. Het hout is volledig beschermd tegen vuil en vocht. Daarnaast vereist een gelakte vloer erg weinig onderhoud. Reguliere reiniging en eens in de zoveel tijd een behandeling met een polish is voldoende om de vloer er altijd stralend uit te laten zien.

Vloer laten lakken in Hoofddorp

Woont u in Hoofddorp of in de omgeving? Neem gerust contact met ons op. Wij komen bij u langs om uw vloer te inspecteren en kunnen u een impressie geven van de verschillende mogelijkheden wat betreft vloerafwerking.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging