085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Hoofddorp
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Hoofddorp?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hoofddorp

Vloer lakken?

Lak is een bijzonder middel dat uw vloer tegen vuil, vocht en andere oorzaken van schade beschermt. Heeft u een nieuwe vloer die gelakt moet worden of is uw gelakte vloer beschadigd of op bepaalde plekken versleten? de door ons aangedragen professional bekijkt samen met u de beste opties voor uw vloer.

Een vloer lakken vergt enige handigheid. Na het schuren van de vloer kan de vloer in de lak worden gezet. De lak moet gelijkmatig over de vloer verdeeld worden en goed uitharden.

De voordelen van parketlak

Waarom zou u uw vloer laten lakken? Veel mensen denken dat lak een glanzend effect heeft. Tegenwoordig zijn er echter matte lakken op de markt die, net als olie, een mooi mat effect geven. Naast de uitstraling is de bescherming die lak biedt een reden om voor lak te kiezen. Lak blijft op het hout liggen en biedt dus een goede beschermlaag. Het hout is volledig beschermd tegen vuil en vocht. Daarnaast vereist een gelakte vloer erg weinig onderhoud. Reguliere reiniging en eens in de zoveel tijd een behandeling met een polish is voldoende om de vloer er altijd stralend uit te laten zien.

Vloer laten lakken in Hoofddorp

Woont u in Hoofddorp of in de omgeving? Neem gerust contact met ons op. Wij komen bij u langs om uw vloer te inspecteren en kunnen u een impressie geven van de verschillende mogelijkheden wat betreft vloerafwerking.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoofddorp en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606