085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Hoofddorp
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Hoofddorp?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hoofddorp

Vloer met olie afwerken

Hout dat onbewerkt is neemt vocht op en is niet beschermd tegen schade door schuivende stoelen. Houten planken voor de vloer moeten dus met een olie, lak of op een andere manier afgewerkt worden. Op die manier is de vloer beschermd en gaat deze lang mee. Olie is een erg populaire vorm van vloerafwerking.

Waarom vloer oliën?

Geoliede vloeren zijn populair vanwege het feit dat olie in het hout trekt. Hierdoor blijft de uitstraling van het hout behouden. Een geoliede houten vloer kan een onbewerkte uitstraling geven, erg mooi in een modern interieur. Het oliën van de vloer maakt de vloer water- en vuilafstotend en biedt dus een goede bescherming. Er ligt geen beschermlaag op het hout, zoals bij een gelakte vloer. Dit zorgt ervoor dat een geoliede vloer iets gevoeliger is voor schade. Echter, een voordeel van een geoliede vloer is dat de vloer bij schade makkelijk plaatselijk bijgewerkt kan worden.

Vloer oliën: werkwijze

Nadat de vloer geschuurd is en goed stofvrij gemaakt is, kan de olie gelijkmatig aangebracht worden. Met een speciaal apparaat wordt de olie in het hout gewreven. Op die manier kan het hout de olie goed opnemen. Er zijn meerdere lagen olie nodig om het hout volledig te verzadigen. Ook in het eerste jaar kan het nog nodig zijn de vloer te behandelen met extra olie. Wilt u uw parketvloer oliën of wilt u eerst nog meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoofddorp en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606