023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Aan de slag met vloer schuren

Het mooie van hout is dat het bewerkt kan worden. Om deze reden wordt hout sinds jaar en dag voor allerlei toepassingen gebruikt; ook voor de vloer. Wanneer een houten vloer beschadigd raakt of is versleten, dan kan deze dan ook gemakkelijk worden hersteld door te schuren. Met een speciale schuurmachine kan er een klein laagje van het hout worden afgeschuurd, zodat een nieuwe onbeschadigde laag hout tevoorschijn komt. De vloer is als nieuw en kan opnieuw afgewerkt worden met een olie of een lak.

Houten vloer schuren: werkwijze

Tijdens het schuren wordt een zeer klein laagje van het hout afgeschuurd. Wees niet bang dat u na het schuren geen vloer meer over heeft. Er wordt een zeer klein laagje van het hout afgeschuurd. Massieve houten vloeren kunnen dus erg vaak geschuurd worden. Massieve houten vloeren gaan hierdoor erg lang mee. Lamelparket schuren kan ook, maar minder vaak dan een massieve parketvloer. U kunt zich voorstellen dat er veel stof vrijkomt bij het schuren. Wij schuren stofvrij, waardoor de vloer na het schuren netjes afgewerkt kan worden.

Wilt u meer weten over het laten schuren van houten vloeren of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord. Bel gerust of vul het contactformulier in.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging