023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Vloeronderhoud nodig in Hoofddorp

Een houten vloer is een mooi pronkstuk in uw huis. Wilt u uw glanzende vloer glanzend houden of uw oude versleten vloer bijwerken? De vakman komt graag bij u langs om uw vloer te bekijken en indien nodig vloeronderhoud uit te voeren.

Een gelakte vloer kan op den duur dof worden of krasjes in het oppervlak krijgen. Met een polish kan dit gemakkelijk hersteld worden. Nieuwe geoliede vloeren hebben nog regelmatig onderhoud nodig. Vaak is het verzadigingspunt nog niet bereikt en moet de houten vloer eens in de zoveel tijd behandelt worden met onderhoudsolie.

Plan voor onderhoud houten vloer

Wanneer u zelf geen kennis heeft van houten vloeren of simpelweg geen tijd heeft, kunt u met onze vloerspecialisten een plan opstellen voor het onderhoud van uw vloer. Op die manier weet u waar u aan toe bent en weet u zeker dat uw vloeren jarenlang mee gaat. Wij houden van kwaliteit en gebruiken dan ook alleen de beste producten voor parketonderhoud. Houdt u niet van een glanzende vloer en vindt u de slijtage wel sfeervol? Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken voor u een plan op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het laten onderhouden van uw vloer te bespreken.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging