085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Hoofddorp
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Hoofddorp?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hoofddorp

Vloeronderhoud nodig in Hoofddorp

Een houten vloer is een mooi pronkstuk in uw huis. Wilt u uw glanzende vloer glanzend houden of uw oude versleten vloer bijwerken? de door ons aangedragen professional komt graag bij u langs om uw vloer te bekijken en indien nodig vloeronderhoud uit te voeren.

Een gelakte vloer kan op den duur dof worden of krasjes in het oppervlak krijgen. Met een polish kan dit gemakkelijk hersteld worden. Nieuwe geoliede vloeren hebben nog regelmatig onderhoud nodig. Vaak is het verzadigingspunt nog niet bereikt en moet de houten vloer eens in de zoveel tijd behandelt worden met onderhoudsolie.

Plan voor onderhoud houten vloer

Wanneer u zelf geen kennis heeft van houten vloeren of simpelweg geen tijd heeft, kunt u met onze vloerspecialisten een plan opstellen voor het onderhoud van uw vloer. Op die manier weet u waar u aan toe bent en weet u zeker dat uw vloeren jarenlang mee gaat. Wij houden van kwaliteit en gebruiken dan ook alleen de beste producten voor parketonderhoud. Houdt u niet van een glanzende vloer en vindt u de slijtage wel sfeervol? Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken voor u een plan op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het laten onderhouden van uw vloer te bespreken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoofddorp en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606