023 - 799 90 79

Vloerspecialist nodig in Hoofddorp?

Vloerrenovatie in Hoofddorp

Is uw houten vloer dof geworden of versleten? Na vloerrenovatie ziet uw vloer er weer als nieuw uit.

Elke vloer is anders. Een houten vloer renoveren is dus maatwerk. Schakelt u ons in? Dan komen we bij u langs om uw vloer in inspecteren en samen met u een plan op te stellen. Afhankelijk van het materiaal en de staat van uw vloer bepalen we onze renovatiewerkzaamheden. Door meteen de kosten te bespreken komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

In korte tijd zorgen we er vervolgens voor dat uw vloer er na de vloerrenovatie weer als nieuw uitziet. Hieronder ziet u een vloer die wij hebben gerenoveerd.

Vloer renovatie: werkzaamheden

Vloerrenovatie is het grondig herstellen van uw vloer door middel van schuren en het opnieuw afwerken van uw vloer. De huidige afwerking van uw vloer bepaalt ook de benodigde renovatiewerkzaamheden die wij uit zullen voeren. Een geoliede vloer moet anders behandeld worden dan een gelakte vloer. De renovatie hangt ook af van de mate van slijtage of beschadiging van uw vloer. Wij komen graag bij u langs om samen met u een plan te maken.

Wilt u meer weten over een vloerrenovatie in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op! Bel ons om een afspraak te maken of vraag onze gratis offerte aan.

Waarom Hoofddorp Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 90 79.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoofddorp, Rotterdam, Haarlem, Vlaardingen, Schiedam en omgeving.

Hoofdvestiging